Decathlon u Srbiji: Električni trotineti, bicikli i skate

Decathlon u Srbiji konačno otvara prvu prodavnicu. Prošle godine je najavljeno da će se to desiti ranije tokom ove sezone, a sada je sve izvesnije da će to biti na jesen 2019. iako datum još nije zvanično potvđen.

Ipak, zna se da će se prva  Decathlon prodavnica u Beogradu nalaziti na Karaburmi u Višnjičkoj ulici i Big Fashion Parku. Ovde imate više informacija o otvaranju i gde će biti druge dve prodavnice.

Ono što je zanimljivo je da će prodavnica imati 3.700 kvadrata i preko 50 brendova sportske opreme za više od 70 sportova. Uz to, cene će sasvim sigurno biti više nego povoljne.

Decathlon u ponudi ima i električne trotinete, bicikle i skate. Evo kako izgleda ponuda u drugim zemljama i ne sumnjamo da će tako biti i u Srbiji:

Decathlon u Srbiji: Električni trotineti

Zapravo u pitanju je jedan električni trotinet koji Decathlon nudi svojim kupcima u Evropi. Revoe Revolt R je gradski model solidnih karakteristika i prihvatljive cene.

Domet mu je 20 kilometara, a maksimalna brzina 25 kilometara na sad. Ima LCD ekran koji prikazuje kapacitet baterije. Tu su ugrađena prednja i zadnja svetla.

Na zadnjem tošku je efikasna disk kočnica dok su gume pune pa nećete morati da brinete zbog probušenih pneumatika. Kako su one tvrđe od guma na naduvavanje Decathlon električni trotinet ima čak dve suspenzije koje garantuju udobniju vožnju.

Trotinet se sklapa i ima samo 11 kilograma, što je veoma dobra karakteristika.

Za punjenje baterija je potrebno oko 3 sata a motor ima 250 wati, što je u skladu sa srednjom klasom vozila.

Nosivost trotineta je 100 kilograma.

Cena je 550 evra u zapadnoj Evropi. Kako se vozi električni trotinet pročitajte na linku.

Decathlon u Srbiji: električni bicikli

decathlon-u-srbiji-elektricni-bicikli

Decathlon ima više nego bogatu ponudu električnih bicikala u svojim prodavnicama širom Evrope. Cene su konkuretne a tu su pre svega mountain bike i treking modeli, a zanimljivo je da ima i onih malih modela na sklapanje koji su predviđeni za korišćenje sa drugim sredstvima prevoza, automobilima, brodovima ili vozovima. A uz pomoć elektro motora, vožnu će učiniti još lakšom.

Cene su od oko 1000 evra pa naviše, ali imajući u vidu cene električnih modela u Srbiji, ovo će biti među povoljnijim kupovinama, ukoliko cene budu u skladu sa očekivanjima. Isprobali smo Scott električni bicikl. Kliknite na link za tekst.

decathlon-u-srbiji-elektricni-skejtDecathlon u Srbiji: električni skate

Decathlon u ponudi ima električne skate i to nekoliko modela. U pitanju je pre svega model Revoe Elekctric Fish Longboard.

Motor od 600 wati će se pobrinuti da vas preveze brzo, čak i uz gradske nagibe. Punjenje traje 2 sata a maksimalna brzina je 25 kilometara na sat.

Kao što i ime govori, daska je dugačka pa će vožnja biti udobnija i bezbednija čak i prilikom većih brzina.

Težina skejta je 4.5 kilograma a domet više nego dobrih 10 kilometara.

Cena ovog vozila je oko 350 evra.

U ponudi je i slabiji model Cruiser Bleep Templar od 199 evra (na akciji) koji može da se kreće brzinom do 16 km na sat.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *