Maska za lice prečišćivač vazduha

Maska za lice prečišćivač vazduha konačno postoji. Napravio je LG i zove se Puricare Wearable.

Dakle izgleda kao malo veća maska, recimo N95. Ali samo tako izgleda pošto je u pitanju pravi aktivni prečišćivač vazduha sa vrhunskim filterima i ventilatorima.

Maska za lice prečišćivač vazduha

LG Puricare se nosi kao klasična maska za lice. Ali unutra su H13 HEPA filteri koji su veoma efikasni u prečišćavanju različitih nečistoća od virusa pa do aero zagađenja i to po najvišim svetskim industrijskim standardima.

Dobra stvar je i da filteri mogu da se menjaju a maska može da se nosi i napolju i unutra. Za lakše disanje tu su dva ventilatora koja imaju automatski režim i tri brzine.

Zapravo, maska će sama otkriti učestalost i dužinu udisaja kako bi prilagodila brzinu ventilatora. Oni se automatski ubrzavaju, radi lakšeg udisanja, i usporavaju prilikom izdisanja, smanjujući otpor, kako bi disanje bilo maksimalno olakšano.

LG navodi i da maska savršeno prijanja na lice što znači da vazduh neće prolaziti sa strane. Ergonomski dizajniran na osnovu opsežne analize različitih facijalnih oblika, LG PuriCare Wearable lako prijanja na lice korisnika što umanjuje gubitak protoka vazduha oko nosa i brade, a uz to je i veoma udoban, tako da ga možete

Što se tiče baterije ona ima 820 mAh i pruža osam sati autonomije sa jednim punjenjem.

U kompletu se dobija i futrola koja je opremljena UV-LED svetlom koje će uništavati viruse. A uz to će vas i obavestiti kada je potrebno zameniti filtere.

Ni to nije sve. Bukvalno svaki deo maske može da se reciklira i zameni.

LG PuriCare Wearable, maska za lice prečišćivač vazduha, biće dostupan u nekoliko zemalja početkom četvrtog kvartala.

Ako želite da se zaštitite od virusa možda bi trebalo da izbegavate javni prevoz. Električni trotineti bi mogli da budu dobro rešenje.

Pogledajte i kako izgleda adidas maska za lice

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *