Razor E-XR električni trotinet

Razor E-XR električni trotinet je novi model jednog od najpoznatijih proizvođača ovih vozila na svetu.

Razor se proslavio svojim klasičnim trotinetima a na vreme su shvatili da je budućnost u električnom pogonu pa nude pregršt modela električnih trotineta za decu ali i za odrasle. I ne zna se koji je bolji.

Razor E-XR električni trotinet

Razor E-XR je novi model i definitivno jedan od jačih do sada. I mislimo na izdržljivost a ne na čistu snagu. Tu su široke gume koje odmah upadaju u oči a i ostatak vozila deluje čvrsto i izdržljivo.

Razor E-XR tehničke specifikacije:

Motor: 350 W
Baterija: 36 V Li-ion
Maksimalna brzina: 27 kilometara na sat
Domet: 25 km
Težina 16.3 kilograma

Ovo je sve poprilično standardno i uklapa se recimo u karakteristike najpopularnijeg modela Xiaomi Mi M365. Nosivost je takođe 100 kilograma.

Što se tiče kočnica pozadi je disk, a možete da koristite i motor za polako usporavanje. Gume su od 9 inča u pneumatskoj verziji koja će pružiti nešto više udobnosti a možete da se odličite i za gume od 8 inča bez pumpanja koje pružaju višu sigurnost.

Definitivno je preporuka odabrati pneumatske gume na naduvavanje pošto ovaj Razor nema suspenziju pa će dosta tvrd u vožnji.

Od dodatne opreme tu su svetla.

Iako je motor deklarisan na 350 wati, utisak koji odaje je moćniji pa lako savladava i veće uspone. Ubrzanje je takođe moćno.

Dobar detalj je i guma koja prekriva celo gazište, uključujući i blatobran zadnjeg točka. Nažalost nema nožne kočnice koju ne koriste svi, ali ima vozača koji se uzdaju u nju.

Razor je vodio računa o kvalitetu izrade pa sve deluje veoma čvrsto i skoro pa neuništivo.

Što se tiče vožnje ona je brza, udobna i efikasna ali ne očekujte ekrane, različite režime i nepotrebne dodatke. Dobićete moćan, jak električni trotinet po povoljnoj ceni od 699 dolara.

Pročitajte iskustva korisnika o najpopularnijim modelima električnih trotineta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *