Najbrži električni trotineti

Električni trotineti su odlično prevozno sredstvo. Ali najbrži električni trotineti su sve to plus neviđena zabava.

Tehnologija je poslednjih godina dramatično uznapredovala: baterije su sve manje i lakše, motori sve efikasniji i jači, a kvalitet izrade trotineta sve bolji. Naravno, posledica su niže cene, veće brzine i viša funkcionalost električnih modela.

> Kako bezbedno voziti električne trotinete u Beogradu i Srbiji pročitajte na ovom linku.

A pošto znamo da nije baš jednostavno pronaći najbolji i najbrži model evo nove liste 10 ubedljivih šampiona za 2019 godinu. Bar što se tiče brzine i snage.

1.

Najbrži električni trotineti: MAXX Electric Scooter

najbrzi-elekricni-trotineti

MAXX je ovaj monstrum sa slike koji je ubedljivo pobedio na testu brzine. Trotinet može da dostigne neverovatnih 89 kilometara na sat. A kako i ne bi kada ima dva motora od ukupno 3200 wati. Možete ga voziti po putu, ali će njegova snaga doći do izražaja u off road vožnjama i posebno brdskim usponima. Zapravo moćićete da se popnete i uz planinu, recimo do Pančićevog vrha na Kopaoniku. Zato ima gume od 11 inča na naduvavanje sa kramponima i moćne disk kočnice koje će vam pomoći da se zaustavite.

Ovaj električni trotinet ima LED svetla i deluje vrlo, vrlo ubedljivo. Zapravo negde je između motornih sanki i džipa ali sve to na dva točka.

Zver može da ponese bez problema do 200 kilograma težine pa pored jurnjave po šumama zapravo može da se koristi i kao radna mašina.

Samo ima jednu manu. Košta oko 3.000 evra.

Maksimalna brzina: 89 Km na sat
Motor: 3200 W dual
Točkovi: 11 inča, pneumatski off road
Baterija: 60V 26Ah litijum jonska
Vreme punjenja: 5-7 sati
Težina: 45 kg
Nosivost: 200 Kg

2.

Najbrži električni trotineti: Qiewa Q Power Electric Scooter

Qiewa Q model pruža odličnu kombinaciju brzine, karakteristika i opcija uz povoljniju cenu. Brzina koju može da dostigne je čak 85 Km na sat, a poneće težinu od čak 280 kilograma.

I ovaj model ima dva motora ukupne snage 2400 wati na oba točka, a tu su i off road točkovi od 11 inča sa gumama na naduvavanje. Kod prednjeg točka je ugrađena i suspenzija pa ćete lakše savladati neravnine na putu i prepreke.

Domet je oko 80 kilometara pa možete i na ozbiljnije ture da krenete bez potrebe za stalnim dopunjavanjem baterija. Ugrađena su dve disk kočnice, koje će vozača bukvalno ukopati u mestu. Toliko su efikasne da to može da bude opasno, pa se svima savetuje da paze kako koče. To se zapravo odnosi na sve trotinete koji ostvaruju velike brzine.

Maksimalna brzina: 85 Km na sat
Motor: 2400 w dual
Točkovi: 11 inča, pneumatski off road
Baterija: 60V 22.6Ah
Domet: 80 Km
Težina:35 kg
Nosivost: 280 kg

3
Najbrži električni trotineti: NanRobot D4+ Electric Scooter

najbrzi-elekricni-trotineti

NanRobot trotineti su cenjeni i vrlo kvalitetni, a tako je i sa novim modelom D4+. Maksimalna brzina koju ostvaruje je više nego dobrih 64 kilometra na sat, a pokreću ga dva motora, svaki sa po 1000 wati.

Baterija je litijumska i trebaće joj od 8 do 10 sati da se napuni do kraja, što nije baš malo. Domet trotineta sa jednim punjenjem je oko 70 kilometara što znači da možete da stignete do Novog Sada ako krenete iz Beograda. Mada ne bismo vam preporučili da to radite auto putem.

Kao ovaj genije recimo što radi:

Gume su za gradsku vožnju i pružiće svu neophodnu udobnost ali i sigurnost.

Ono što izdvaja ovaj model je da možete da mu dodate i sedište, pa da nećete čak morati ni da stojite dok ga vozite. To je odlična opcija, pogotovo za ljude koji se plaše brzine, pošto će se u sedećem položaju osećati stabilnije i sigurnije.

Ako ne planirate da se vozite van ravnih ulica i ne treba vam raketa koja ide skoro 100 na sat NanRobot je odličan izbor za kupovinu, pogotovo za duže ture.

Maksimalna brzina: 64 Km na sat
Motor: 2000 w dual
Točkovi: 10 inča pneumatski
Baterija: 52V 23.4 Ah
Vreme punjenja: 8-10 sati
Domet: 70 km
Težina: 31 kg
Nosivost: 150 kg

4
Najbrži električni trotineti: Qiewa QMini Electric Scooter

najbrzi-elekricni-trotineti

Ovaj maleni trotinet će i pored minijaturnih dimenzija i mase dostići solidnu brzinu od 60 kilometara na sat. Zapravo, toliko je zgodan da možete da ga ponesete i na putovanja. Domet i brzina su zapravo neverovatni za tako lagan trotinet. Pune gume možda nisu najudobnije, ali bar nećete moći da ih probušite.

Ima dual shock suspenziju koja će ublažiti neravnine i vožnju učiniti vrlo udobnom. Ovaj model zaslužuje sve preporuke.

Maksimalna brzina: 60 km na sat
Motor: 500 w
Točkovi: 8 inča puni
Baterija: 48V 16Ah
Domet: 70 kilometara
Težina: 22 kg
Nosivost:150 kg

5
Qiewa Q1 Hummer Electric Scooter

Qiewa Q1 Hummer je napravljen da bude neuništiv. Samo pogledajte to čvrsto telo i moćne detalje. Najveća brzina koju ostvaruje je oko 55 kilometara na sat, što je i dalje brže nego što smete da vozite automobile u naseljenim mestima. Dakle poprilično brzo.

Pokreću ga dva motora snage 800 wati i litijumska baterija od 48 volti i kapaciteta 26Ah. Domet mu je neverovatnih 100 kilometara, ako ga pažljivo vozite a to je zaista mnogo. Zapravo, apsolutni je šampion u tome koliko daleko može da stigne uz samo jedno punjenje.

Gume su na naduvavanje i imaju šare pa će moći da siđu i van asfaltnog puta. Problem je što motori nisu dovoljno snažni da vas izvuku uz najveće uzbrdice. Ako svakog dana putujete na posao 50 kilometara i nazad ovo bi mogao da bude trotinet za vas. Ili ako volite duge vožnje da sredite misli…

Maksimalna brzina: 55 km na sat
Motor: 800 w dual
Točkovi: 10 inča pneumatski
Baterija: 48V 26Ah litijumska
Domet: 100 kilometara
Nosivost: 250 kilograma

6
Mercane WideWheel Electric Scooter

Mercane WideWheel se izdvaja fantastičnim dizajnom, ali i drugačijim pristupom. Ovaj model ima široke gume koje neće moći da se izduvaju a uz to pružaju povećanu stabilnost trotineta i dobre su za one nesugirnije vozače. Vožnja Mercane WideWheel modela je izuzetno prijatna.

Maksimalna brzina: 45
Motor: 10001
Točkovi: 3-9 inča široki
Domet: 30 kilometara
Težina: 23 kg

7
eDrift UH-ES295 Electric Fat Tire Scooter

Maksimalna brzina: 43
Motor: 1500 w
Točkovi: 51 inč, debele
Baterija: 60V 10Ah
Vreme punjenja: 2 sata
Težina:45 kg
Domet: 40 kilometara

8
Najbrži električni trotineti: Super Turbo Elite Electric Scooter

najbrzi-elekricni-trotineti

Maksimalna brzina: 42 km a sat
Motor: 1000 W
Točkovi: 51 inč,debele
Baterija: 12V 12Ah
Domet: 8 km
Težina: 26 kg
Nosivost: 113 kg

9
Swagtron Swagger 5 Elite Electric Scooter

najbrzi-elekricni-trotineti

Maksimalna brzina: 28 km na sat
Motor: 250 W
Točkovi: 8.5 inča
Baterija: litijumska
Vreme punjenja: 3.5 sati
Domet: 28 km
Težina:12.5 kg
Nosivost: 145

Gde iznajmiti električni trotinet u Beogradu i Novom Sadu saznajte na ovom linku.

Један одговор на „Najbrži električni trotineti“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *