Iznajmljivanje električnih trotineta u Beogradu i Novom Sadu

Iznajmljivanje električnih trotineta u Beogradu i Novom Sadu je sve popularnije. A kako i ne bi kada za svega par stotina dinara dobijate idealno prevozno sredstvo za gradsku vožnju bez dodatnih troškova. Ponuda za iznamljivanje trotineta u Beogradu je dosta raznovrsna, dok je u Novom Sadu nešto skromnija. Ipak, verujemo da će uskoro biti još više mogućnosti, što će značiti i niže cene, kao i bolju ponudu. Što se tiče cena, one su dosta raznolike, baš kao i ponuda modela. Zato vam donosimo pregled ponude, modela i cena. Trudićemo se da ažuriramo listu.

>>> Kako bezbedno voziti električni trotinet u Srbiji?

Iznajmljivanje električnih trotineta u Beogradu i Novom Sadu

Električni trotinet iznajmljivanje Beograd

1. Rent E-trotineta Ada Ciganlija

Od ovog jula 2019. godine na Adi ciganliji mogu da se iznajme električni trotineti. A to je dobra prilika da obiđete omiljeno beogradsko kupalište. Krug oko celog jezera je dugačak oko 8 kilometara što je za mnoge previše za obilizak pešice. Zato su električni trotineti odlična alternativa biciklima ili rolerima.

Iznajmljivanje E-trotineta na Adi pruža firma Nacional star d.o.o a u ponudi su E-twow modeli trotineta. Oni mogu da dostignu brtzinu od 35 km na sat uz domet od 40 km jednim punjenjem. Nosivost im je 110 kg. E-twow su provereni modeli koji se koriste u mnogim gradovima Evrope, pa zaslužuju preporuku.

Cene iznajmljivanja su:

Pola sata – 300 dinara
Sat – 400 dinara
2 sata – 700 dinara
4 sata – 1300 dinara
Ceo dan od ujutru do uveče – 2300 dinara.

Telefon za informacije je 069 0102030

iznajmljivanje-elektricnih-trotineta-beograd

2. HiFIVE, Trži centar Ušće

Od ovog juna ispred Tržnog centra Ušće nalazi se HiFIVE, koji nudi iznajmljivanje električnih trotineta i bicikala.

Lokacija je odlična, pa ćete lako moći da obiđete Novi Beograd, pre svega Ušće gde se nalaze parkovi i brojne biciklističke staze. TC Ušće nije mnogo daleko ni od centra grada, pa preko Brankovog mosta možete da se provozate i do tamo.

Cene rentiranja e-trotineta -OXY trotinet

Pola sata – 300 dinara

1 sat – 400 dinara

Jedan dan (od ujutru do uveče) – 900 dinara

Dan plus (24 sata sa punjačem za trotinet) – 2.400 dinara.

U ponudi su Oxy modeli trotineta koji pružaju dosta standarne karakteristike sa motorom od 250 wati koji omogućava maksimalnu brzinu od 25 km na sat, uz domet od 30 km.

Štand za rentiranje (i prodaju) električnih bicikala i trotineta ispred TC Ušće na Novom Beogradu, koji je otvoren svakim danom od 10h do 22 sata.

Kontakt telefon za informacije je 060 555 76 97.

eScooterBelgrade

eScooterBelgrade nudi uslugu iznajmljivanja trotineta. Pre svega su orijentisani ka turistima i strancima, ali naravno svi su dobrodošli.

Cene koje su navedene na njihovoj stranici su:

Sat vremena – 8 evra
Ceo dan – 25 evra
Zamena trotineta sa praznom baterijom – 10 evra

eScooterBelgrade nudi popularni model troineta Xiaomi Mi m365 koji pruža domet od 30 Km uz maksimalnu brzinu od 25 Km. Na linku možete da saznate koja su iskustva korisnika električnog trotineta Xiaomi Mi M365.

Evo gde se nalaze:

 

OoterScooter

OoterScooter pored turističkih obilazaka Beograda, nudi i iznajmljivanje električnih trotineta. Ponuda je, čini nam se, pre svega namenjena stranim posetiocima a cene su u skladu sa tim:

Sat vremena – 8 evra
Dan 25 evra

Kontakt telefon je 064 2323221 a možete im pisati i na Whatsapp & Viber. Svi detalji se nalaze na njihovoj stranici.

Car:go

Car:go je najavio mogućnost iznajmljivanja električnih trotineta za svoje članove u korisnike.

U početku će ova usluga biti dostupna samo kompanijskim Car:Go klijentima i test faza ovog projekta trajaće mesec dana. Posle je planirana širenje ove usluge. Najavljena je cena od 999 dinara za celih nedelju dana. Ideja je da se kombinuje trotinet sa Car:go automobilima čime prestaje potreba za vlasništvom privatnog automobila.

Kako se vozi električni trotinet

Iznajmljivanje električnih trotineta u Novom Sadu

Rent speed up Novi Sad

Rent speed up Novi Sad se nalazi na adresi Dunavska pasaž 8 lokal br.4 i nude iznajmljivanje električnih trotineta u Novom Sadu. Zanimljivo je da su Rent speed up Novi Sad pokrenuli studenti novosadskog Fakulteta tehničkih nauka koji iznova dokazuje da je jedan od najboljih u zemlji.

U ponudi su verovatno najpopularniji električni trotineti u Srbiji Xiaomi m365 koji će vam omogućiti do 30 kilometara dometa uz brzinu od 25 kilometara na sat.

Cene iznajmljivanja:

Pola sata – 500 dinara
Sat – 800 dinara
90 minuta – 1000 dinara

Telefon za informacije je 064 9312049 i preporuka je da na vreme rezervišete pošto se dešava da su gužve, pogotovo popodne i uveče.

IznajmiteMe

IznajmiteMe rent-a-car sad nudi i mogućnost iznajmljivanja električnih trotineta. Nalaze se na Novom Beogradu a možete da trotinete rezervišete preko njihovog sajta.

Cene su im dosta konkurente:

– Dnevno od 8 do 19 sati – 5 evra
– Dnevno od 08 do 24 sata – 8 evra
– Celih 24 sata – 10 evra

Potrebno je da prilikom iznajmljivanja ostavite depozit od 50 evra.

Aplikacija za iznajmljivanje trotineta u Beogradu

Od novembra 2019 počinje u Beogradu počinje da radi aplikacija za iznajmljivanje trotineta Helbiz. U ponudi će biti 150 trotineta koje ćete moći da uzimate na različitim mestima po gradu i isto tako ih ostavljate. Ovde imate sve detalje o apikaciji za iznajmljivanje trotineta.

Više o iznajmljivanju Električnih trotineta u Novom Sadu pročitajte na ovo linku.

Zaključak je da iznajmljivanje električnih trotineta u Beogradu i Novom Sadu postaje sve dostupnije i da će se tokom sledećih meseci ponuda sigurno dodatno poboljšati a verovatno proširiti i na druge gradove Srbije.

Ako vas zanima koji su najbrži električni trotineti na svetu tekst imate na ovom linku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *